To nasi transportowi sponsorzy, którzy oferują ładunki i przewozy jak również finansowanie. Jeżeli więc lubisz czytać o transporcie, technice transportowej i historii transportu, możesz zajrzeć. Także gdy szukasz możliwości przewiezienia ładunku
Tu znajdziesz różne różności. Wystarczy zajrzeć: giełda transportowa,łšdunki, może to jest to? l
A jak nie to mamy też coś innego dla każdego coś miłego: Zastosowania MES mam nadzieję, że się spodobal
Czy aby na pewno to co zwykle rozumiemy jako sukces jest rzeczywiście sukcesem! Czy nie jest tak, że przykładamy własną, dorosłą miarę do osiągnięć dziecka? A potem dziwimy się gdy dziecko odwraca się od nas gdy dowiaduje się, że my nie spełniamy standardów, które musi dotrzymać nasze dziecko.
Edytowane przez Jolka dnia 09-09-2007 16:58
Ja tam nie wiem. Dla mnie sukcesem był pierwszy oddech, pierwszy płacz i uśmiech, pierwszy ząbek i pierwszy krok. Sukcesem była pierwsza sucha pielucha, przedszkole bez płaczu, pierwszy przyjaciel....
Chyba jednak Jolu piszesz o chorej ambicji tylko czy chora ambicja może odnieść jakikolwiek sukces?
Dodane dnia 22-12-2007 19:12
Gdy gonicie dziecko do sukcesów tam gdzie sami daliście plamę, to jest to chora ambicja. Gdy wspieracie dążenia dziecka, czasami w trudnych momentach nawet wbrew niemu, to jest to miłość!