To nasi transportowi sponsorzy, którzy oferują ładunki i przewozy jak również finansowanie. Jeżeli więc lubisz czytać o transporcie, technice transportowej i historii transportu, możesz zajrzeć. Także gdy szukasz możliwości przewiezienia ładunku
Tu znajdziesz różne różności. Wystarczy zajrzeć: giełda transportowa,łšdunki, może to jest to? l
A jak nie to mamy też coś innego dla każdego coś miłego: Zastosowania MES mam nadzieję, że się spodobal
Jestem w kropce, a raczej zdegustowany. Bo tak ciągle, teraz już wiem, że naiwnie, myślałem sobie, że jestem zaangażowanym rodzicem dbającym o rozwój i osiągnięcia dziecka a tu co? KLOPS! Otóż moje dzieci trenują pływanie. I to wcale nie mało 1.5 do 2 godzin dziennie. Wydawało mi się, że jak na dzieci w wieku 7 -9 lat to STRASZNIE dużo. Na treningach przepływają po 3-4 kilometry!!!
Zrozumienie błędu nastąpiło na pierwszych zawodach, gdzie uplasowały się pośrodku stawki. Dlaczego pytam czyżby były tak słabe? No tak okazało się, że najlepsi trenują po 5-6 godzin dziennie!!!!! Moim zdaniem to jakaś przesada. To jest zdecydowanie i absolutnie PRZESADA!
Dodane dnia 19-12-2007 18:35
Bez pracy nie ma kołaczy! ...a potem kłopotów! Nie przejmuj się Piotrze. Czy słyszałeś kiedyś, żeby wielu z tych nieletnich geniuszy sportowych później coś zdziałało? Dzieje się tak tylko w tych przypadkach, w których chorzy z ambicji rodzice przejmują całkowitą kontrolę nad losem dzieci:
Siostry Polgar, Williams, nasze siostry tenisistki ... Może to i pięknie wygląda w telewizji i kolorowym magazynie: sława, pieniądze nic tylko pochwalić! I potem tylko ta pustka w życiu osobistym bo bez mamy/taty nawet ubrać jest sie ciężko. Bo prawda jest taka, że dobry sukces to ten, który odnosi się samemu z wewnętrznej motywacji. I jest to największy sukces mozliwy, nawet jeżeli to nie jest mistrzostwo świata!
Dodane dnia 19-12-2007 18:50
No to chyba nie tak!!!! A cóż to pocieszenie dla niewydarzonych? Masz rację: ...Bez pracy nie ma kołaczy tylko, ze to prawda , aż do bólu. I im wcześniej się o tym przekonasz i dostosujesz tym dalej dojedziesz! AMEN!