To nasi transportowi sponsorzy, którzy oferują ładunki i przewozy jak również finansowanie. Jeżeli więc lubisz czytać o transporcie, technice transportowej i historii transportu, możesz zajrzeć. Także gdy szukasz możliwości przewiezienia ładunku
Tu znajdziesz różne różności. Wystarczy zajrzeć: giełda transportowa,łšdunki, może to jest to? l
A jak nie to mamy też coś innego dla każdego coś miłego: Zastosowania MES mam nadzieję, że się spodobal
Zbliżają się ferie (zauważyliście, że dla rodziców to w zasadzie zawsze zbliżają się ferie). Jest też kilka tygodni po wakacjach. A ja ciągle się zastanawiam czy za dużo czy za mało dzieci były ze mną w wakacje? I czy w ferie wysyłać je z rówieśnikami czy brać ze sobą?
Jak to zwykle w wychowywaniu nie ma nic pewnego. I jedno nęci i drugie korci. Ale ja z doświadczenia wiem dwie rzeczy:
Że warto wysłać dzieciaka samego - nabierze pewności siebie, "dotrze się" i można to zrobić wcześnie- 1 -2 klasa podstawówki. (wtedy konieczny jest też wyjazd wraz z dzieckiem najlepiej po, bo tego będzie potrzebował),
że potem to TY będziesz chciał /ła jechać razem a ono już nie... i to jest problem!