To nasi transportowi sponsorzy, którzy oferują ładunki i przewozy jak również finansowanie. Jeżeli więc lubisz czytać o transporcie, technice transportowej i historii transportu, możesz zajrzeć. Także gdy szukasz możliwości przewiezienia ładunku
Tu znajdziesz różne różności. Wystarczy zajrzeć: giełda transportowa,łšdunki, może to jest to? l
A jak nie to mamy też coś innego dla każdego coś miłego: Zastosowania MES mam nadzieję, że się spodobal
Ostatnio co raz częściej decyduję się na odrzucenie nadesłanych zdjęć. Problemem jest nie dziecko tylko niestety techniczna jakość fotografii. Robię to z ciężkim sercem, bo wiem, że dla autora ważny jest temat nie wykonanie.... Jednak chyba trzeba!
I tu mam pomysł!!!
A gdybym tak założył kategorię " POCZEKALNIA" ,w której zdjęcia czekałyby na pozytywną lub negatywną ocenę użytkowników serwisu? Powiedzmy 5 negatywów i zdjęcie jest usunięte, 3 pozytywy i przesuwam zdjęcie do właściwej kategorii.
ProszÄ™ o opiniÄ™!!
Edytowane przez piotr dnia 04-09-2008 21:31
Dodane dnia 05-09-2008 12:05
jasne,czemu nie,choć wiem po sobie,że byłoby mi smutno gdyby się nie spodobało zdjęcie,bo stwierdziłabym,że jest coś nie tak ze mną i nie umiem tego robić...czy nie lepiej byłoby ograniczyć ilość nadsyłanych zdjęć i ich rozmiar?dać każdemu z nich np.miesiąc i pod kątem częstotliwości oglądania przez innych usuwać te najmniej oglądane,tylko nie jest Pan w stanie przeglądać i rozumiem?Wiem,że zdjęcia są kwestią gustu,zwłaszcza,że nie wiele osób zajmuje się tym profesionalnie.jeden lubi tak drugi inaczej,wiele razy zastanawiam się czemu te zdjęcia które nie mają ocen ich nie mają naprawdę,techniczna sprawa to też rzecz aparatu,a nie każdego niestety stać,a chciałby pochwalić się pociechą.A może tak-normalnie w świecie ograniczyć ilość i rozmiar zdjęć,a dla bardziej ambitnych stworzyć Kategorię w stylu art. w związku z tą kategorią stworzyć poczekalnię. ...nooo,ale poczekalnia tak jak Pan sugeruje też ok,czemu nie...dobry pomysł.