To nasi transportowi sponsorzy, którzy oferują ładunki i przewozy jak również finansowanie. Jeżeli więc lubisz czytać o transporcie, technice transportowej i historii transportu, możesz zajrzeć. Także gdy szukasz możliwości przewiezienia ładunku
Tu znajdziesz różne różności. Wystarczy zajrzeć: giełda transportowa,łšdunki, może to jest to? l
A jak nie to mamy też coś innego dla każdego coś miłego: Zastosowania MES mam nadzieję, że się spodobal
Przez pól dnia utrwalałam u mojego dwuletniego wnusia nawyk siusiania do nocniczka. Przyszedł czas na drzemkę, więc aby dać dobry przykład położyłam się na tapczanie zachęcając go do pójścia w swoje ślady. Próba spełzła na niczym, więc wstałam, zauważając, że mały popuścił w majtki.
- Tigran!!! - pogroziłam palcem - babcia mówiła, że masz wołać siusiu...
- Ale babcia śpała...
Edytowane przez piotr dnia 06-01-2010 21:34
5-cioletni Olek zaczął zadawać trudne pytania - między innymi - dlaczego nie może ożenić się ze swoją 4-roletnią kuzynką Izą. Powiedziałam mu, że geny krzywo by się połączyły i mieliby niezdrowe potomstwo.
Któregoś dnia w czasie zabawy ze wspomnianą cioteczną siostrą, dziewczynka mówi:
- Jak urośniemy, to weźmiemy ślub...
- Nie możemy, bo będziemy mieli krzywe dzieci - przerywa jej krótko mój synek.
Zabawa toczy siÄ™ dalej i po pewnym czasie kuzynka znowu wraca do tekstu
- ...a jak urośniemy, to weźmiemy ślub...
Olek znowu jej przerywa:
- Nie możemy, bo będziemy mieli krzywe dzieci...
Nie minęła dłuższa chwila a ponownie słychać ulubioną frazę Izuni:
- ...a jak urośniemy, to weźmiemy ślub...
- Dobra - odpowiada synek z rezygnacją w głosie - jak urośniemy, to weźmiemy ślub. A jak będziemy mieć krzywe dzieci, to schowamy je do szafy.