To nasi transportowi sponsorzy, którzy oferują ładunki i przewozy jak również finansowanie. Jeżeli więc lubisz czytać o transporcie, technice transportowej i historii transportu, możesz zajrzeć. Także gdy szukasz możliwości przewiezienia ładunku
Tu znajdziesz różne różności. Wystarczy zajrzeć: giełda transportowa,łšdunki, może to jest to? l
A jak nie to mamy też coś innego dla każdego coś miłego: Zastosowania MES mam nadzieję, że się spodobal
Oj dawno to było. Ale pamiętam, że miałam straaaaszne pretensje do dorosłych, że są tacy... hm zaskorupiali!
Więc podejrzewam, że o coś takiego chodzi. Nie pasujemy do wyobrażeń, (a jednocześnie w głowie tli sie myśl: niedaleko pada jabłko od jabłoni) więc foch!
Pacyfikacja to może za dużo, No cóż spróbuj pokazać jej/jemu, że samodzielność kosztuje.
Dodane dnia 17-06-2014 16:29
Wyrwać się "a wolność" razem z dzieckiem. Jak? Nie wiem, może zaszaleć, pojechać pod namiot, na rowerze dookoła Europy? Zrobić po prostu coś w czym dziecko będzie musiało wziąć udział na zasadzie współodpowiedzialności.
...zmÄ…drzeje!